Om denne siden

Orginalt fra danieljoachim.org. Kopiert etter forespørsel.

Denne siden eksisterer for å gjengi stoff om Gud, vitenskap, filosofi, religion og Bibel. Materiale fra flere av verdens skarpeste vitenskapsmenn, filosofer og teologer på en mest mulig enkel og forståelig måte gjennom korte og sjeldne innlegg.

Den skal også gi svar på en del vanlige argumenter MOT teisme og særlig kristen tro. Noen ganger kan poenger gå tapt i “forenklingens navn”. Da må du gjerne angripe meg på det, slik at vi får tydeliggjort det. Du er dessuten velkommen til å sende inn kritiske og andre spørsmål, kommentarer eller forslag til innlegg gjennom kontaktskjemaet eller til jkleiven@gmail.com.

Disclaimer: Denne siden representerer ingen organisasjon, ingen kirkesamfunn, men bare meg som privatperson. Jeg tar forbehold om skrivefeil, og at jeg kan ha misforstått andres argumenter, selv om jeg mener at det eneste rettferdige er å gjengi en person sitt argument ut fra konteksten av hva hun/han selv prøver å få frem.

Om meg

Daniel Joachim Kleiven (24) er masterstudent ved Handelshøyskolen BI i Oslo innen økonomi og ledelse med fordypning i strategi. Han har en bachelor i religion, kultur og samfunn, er tidligere snowboardinstruktør, ungdomsleder, seriegründer og sosial entreprenør.

553894_10151065200715020_189533367_n

Del dette: